Категорија: Врати

ID на производот: 4323

Производ тип: PVC Stolarija


icon
Во залиха
SKU
mk_KONS002
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

11 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

Технички податоци


Име и тип на производот PVC Stolarija
Категорија на сертификатот Врати
Исполна Air
Број на стакла 2
Материјал на рамка ПВЦ
Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K] 1,30
Производител KONSTRUKTOR

Критериуми за прифатливост


  • Пренос на топлина (u-вредност) за прозори и врати <=1,3 [W/m²K]
Надворешни врати
Популарни производи