Категорија: Застаклување

ID на производот: 4324

Производ тип: PVC Stolarija


icon
Во залиха
SKU
mk_KONS003
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

11 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

Технички податоци


Име и тип на производот PVC Stolarija
Категорија на сертификатот Застаклување
Исполна Argon
Број на стакла 3
Материјал на рамка ПВЦ
Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K] 1,10
Производител KONSTRUKTOR

Критериуми за прифатливост


  • Пренос на топлина (u-вредност) за застаклување <= 1,2[W/m²K]
Термопан стакло
Популарни производи