Категорија: Застаклување

ID на производот: 9278

Производ тип: Термопан 24 mm


icon
Во залиха
SKU
mkd_Windows_&_Doors_RAMPLA003
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

11 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

Технички податоци


Име и тип на производот Термопан 24 mm
Категорија на сертификатот Застаклување
Исполна Argon
Број на стакла 2
Материјал на рамка Glass
Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K] 0,75
Производител SAINT-GOBAIN GLASS

Критериуми за прифатливост


  • Пренос на топлина (u-вредност) за застаклување <= 1,2[W/m²K]
4 сезони + Флот стакло