Shop By
Filtered by:
  1. Категорија Root Main Отстрани го предметот
  2. Број на стакла 0 Отстрани го предметот

Категорија: Врати

ID на производот: 9334

Производ тип: SWINGLINE 70 AD


icon
Во залиха
SKU
mkd_Windows_&_Doors_VEKA014
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

11 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

Технички податоци


Име и тип на производот SWINGLINE 70 AD
Категорија на сертификатот Врати
Исполна Argon
Број на стакла 3
Материјал на рамка ПВЦ
Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K] 0,76
Производител VEKA

Критериуми за прифатливост


  • Пренос на топлина (u-вредност) за прозори и врати <=1,3 [W/m²K]
5-коморен систем со инсталациона длабочина од 70mm, со челично појачување и три нивоа на заптивки
Популарни производи