Категорија: Застаклување

ID на производот: 9337

Производ тип: SOFTLINE 82 AD


icon
Во залиха
SKU
mkd_Windows_&_Doors_VEKA017
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

11 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

Технички податоци


Име и тип на производот SOFTLINE 82 AD
Категорија на сертификатот Застаклување
Исполна Argon
Број на стакла 3
Материјал на рамка ПВЦ
Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K] 0,89
Производител VEKA

Критериуми за прифатливост


  • Пренос на топлина (u-вредност) за застаклување <= 1,2[W/m²K]
7-коморен систем со инсталациона длабочина од 82mm, со челично појачување и три нивоа на заптивки, 100% потенцијал за рециклирање