Категорија: Застаклување

ID на производот: 9343

Производ тип: SOFTLINE 70 MD


icon
Во залиха
SKU
mkd_Windows_&_Doors_VEKA023
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

11 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

Технички податоци


Име и тип на производот SOFTLINE 70 MD
Категорија на сертификатот Застаклување
Исполна Argon
Број на стакла 2
Материјал на рамка ПВЦ
Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K] 1,30
Производител VEKA

Критериуми за прифатливост


  • Пренос на топлина (u-вредност) за застаклување <= 1,2[W/m²K]
5-коморен систем со инсталациона длабочина од 70mm, со челично појачување и три нивоа на заптивки