Клима уреди


Страна
по страна
Поставете надолен смер
 1. Air Conditioning
  Производител: VIESSMANN

  ID на производот: 7457

  Производ тип: Vitoclima 200-S/HE
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Vitoclima 200-S/HE High seasonal series DC Inverter split room air conditioners features

  Заштеди:

  32 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 32 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Енергетско означување: A++
  Моќност [kW]: 6.70
  Мин.температура [°C]: -7
 2. Air Conditioning
  Производител: VIESSMANN

  ID на производот: 7456

  Производ тип: Vitoclima 200-S/HE
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Vitoclima 200-S/HE High seasonal series DC Inverter split room air conditioners features

  Заштеди:

  32 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 32 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Енергетско означување: A++
  Моќност [kW]: 5.13
  Мин.температура [°C]: -7
 3. Air Conditioning
  Производител: VIESSMANN

  ID на производот: 7455

  Производ тип: Vitoclima 200-S/HE
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Vitoclima 200-S/HE High seasonal series DC Inverter split room air conditioners features

  Заштеди:

  32 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 32 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Енергетско означување: A++
  Моќност [kW]: 3.50
  Мин.температура [°C]: -20
 4. Air Conditioning
  Производител: VIESSMANN

  ID на производот: 7454

  Производ тип: Vitoclima 200-S/HE
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Vitoclima 200-S/HE High seasonal series DC Inverter split room air conditioners features

  Заштеди:

  32 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 32 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Енергетско означување: A++
  Моќност [kW]: 2.60
  Мин.температура [°C]: -20
 5. Air Conditioning
  Производител: GREE

  ID на производот: 7449

  Производ тип: GREE Hansol Nordic GWH24TD-S3DBA2E
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Хансол Нордик моно сплит клима уред за ладење, греење, прочистување на воздух, вентилација и одвлажнување.

  Заштеди:

  32 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 32 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Енергетско означување: A++
  Моќност [kW]: 9.00
  Мин.температура [°C]: -30
 6. Air Conditioning
  Производител: GREE

  ID на производот: 7448

  Производ тип: GREE Hansol Nordic GWH18TC-S3DBA2E/3E
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Хансол Нордик моно сплит клима уред за ладење, греење, прочистување на воздух, вентилација и одвлажнување.

  Заштеди:

  32 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 32 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Енергетско означување: A++
  Моќност [kW]: 6.80
  Мин.температура [°C]: -30
 7. Air Conditioning
  Производител: GREE

  ID на производот: 7443

  Производ тип: GREE Hansol GWH24TD-S3DBA2E-30
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Хансол моно сплит клима уред за ладење, греење, прочистување на воздух, вентилација и одвлажнување.

  Заштеди:

  32 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 32 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Енергетско означување: A++
  Моќност [kW]: 9.00
  Мин.температура [°C]: -30
 8. Air Conditioning
  Производител: GREE

  ID на производот: 7442

  Производ тип: GREE Hansol GWH18TC-S3DНA2D
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Хансол моно сплит клима уред за ладење, греење, прочистување на воздух, вентилација и одвлажнување.

  Заштеди:

  32 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 32 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Енергетско означување: A++
  Моќност [kW]: 6.80
  Мин.температура [°C]: -20
 9. Air Conditioning
  Производител: GREE

  ID на производот: 7441

  Производ тип: GREE Hansol GWH12TB-S3DNA2D
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Хансол моно сплит клима уред за ладење, греење, прочистување на воздух, вентилација и одвлажнување.

  Заштеди:

  32 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 32 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Енергетско означување: A++
  Моќност [kW]: 5.00
  Мин.температура [°C]: -20
 10. Air Conditioning
  Производител: GREE

  ID на производот: 7440

  Производ тип: GREE Amber Nordic GWH18YE-S6DBA2A
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Моно сплит клима уред Амбер Нордик за ладење, греење, прочистување на воздух, вентилација и одвлажнување.

  Заштеди:

  32 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 32 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Енергетско означување: A++
  Моќност [kW]: 9.20
  Мин.температура [°C]: -30
Страна
по страна
Поставете надолен смер