Котли


Страна
по страна
Поставете надолен смер
 1. ImageLabel
  Производител: CENTROMETAL

  ID на производот: 4552

  Производ тип: Печка на биомаса CentroPelet Z 6kW
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  CentroPelet Room печка пелети е печка за топол воздух за дрвени пелети дизајнирани да ја загреат просторијата со воздух користејќи вграден вентилатор. Челични конструкции, модерен дизајн и висока ефикасност. CentroPelet Z12 / ZR12 е со далечински управувач. Далечинскиот управувач за CentroPelet Z6 мора дополнително да се нарача. Сериски испорачани со дигитална контрола врз која може да се контролира работата на печката. Голема предност е едноставно користење и одржување на оваа инсталација (нема потреба од радијатори, цевки ...).

  Заштеди:

  35 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 35 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Коефициент на ефикасност [%]: 93
  Технологија на согорување: Атмосферски
  Моќност [kW]: 6.00
  Излез: Heat
  Гориво: BIOMASS
  Енергетско означување: A
 2. Boiler
  Производител: COLA SRL

  ID на производот: 26517

  Производ тип: COLA Last Calor Eva
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Камин на пелети

  Заштеди:

  35 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 35 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Коефициент на ефикасност [%]: 91
  Технологија на согорување: Атмосферски
  Моќност [kW]: 7.10
  Излез: Heat
  Енергетско означување: A
 3. Boiler
  Производител: MARELI SYSTEMS

  ID на производот: 25854

  Производ тип: Mareli PSN 8
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Печка на пелет

  Заштеди:

  35 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 35 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Коефициент на ефикасност [%]: 92
  Технологија на согорување: Атмосферски
  Моќност [kW]: 8.00
  Излез: Heat
  Енергетско означување: A
 4. Boiler
  Производител: MARELI SYSTEMS

  ID на производот: 25851

  Производ тип: Mareli PS 8
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Печка на пелет

  Заштеди:

  35 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 35 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Коефициент на ефикасност [%]: 92
  Технологија на согорување: Атмосферски
  Моќност [kW]: 8.00
  Излез: Heat
  Енергетско означување: A
 5. Boiler
  Производител: LAFAT KOMERC

  ID на производот: 7587

  Производ тип: Камин на пелет на дување 8 kW
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Камин на пелет 8 kW

  Заштеди:

  35 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 35 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Коефициент на ефикасност [%]: 94
  Технологија на согорување: Атмосферски
  Моќност [kW]: 8.00
  Излез: Heat
  Гориво: Биомаса (пелети)
  Енергетско означување: A
 6. Boiler
  Производител: KOSTRZEWA

  ID на производот: 7559

  Производ тип: Twin Bio Luxury NE 8
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Twin Bio Luxury NE топловоден котел на пелети

  Заштеди:

  35 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 35 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Коефициент на ефикасност [%]: 90
  Технологија на согорување: Атмосферски
  Моќност [kW]: 8.00
  Излез: Heat
  Гориво: BIOMASS
  Енергетско означување: A
 7. Boiler
  Производител: THERMOFLUX

  ID на производот: 7523

  Производ тип: МИНИТЕРМ 8
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Котел на пелети

  Заштеди:

  35 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 35 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Коефициент на ефикасност [%]: 94
  Технологија на согорување: Атмосферски
  Моќност [kW]: 8.00
  Излез: Heat
  Гориво: Биомаса (пелети)
  Енергетско означување: A
 8. Boiler
  Производител: BLIST D.O.O.

  ID на производот: 22018

  Производ тип: Оптима 8
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Воздушна печка на пелети

  Заштеди:

  35 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 35 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Коефициент на ефикасност [%]: 90
  Технологија на согорување: Атмосферски
  Моќност [kW]: 8.30
  Излез: Heat
  Енергетско означување: A+
 9. Boiler
  Производител: ABC PROIZVOD

  ID на производот: 20796

  Производ тип: Lilly 9 kW
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Печка на пелети

  Заштеди:

  35 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 35 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Коефициент на ефикасност [%]: 90
  Технологија на согорување: Кондезациски
  Моќност [kW]: 9.00
  Излез: Heat
  Енергетско означување: A+
 10. Boiler
  Производител: COLA SRL

  ID на производот: 26520

  Производ тип: COLA Last Calor Megan
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Камин на пелети

  Заштеди:

  35 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 35 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Коефициент на ефикасност [%]: 95
  Технологија на согорување: Атмосферски
  Моќност [kW]: 10.00
  Излез: Heat
  Енергетско означување: A
Страна
по страна
Поставете надолен смер