Фрижидери и замрзнувачи


Страна
по страна
Поставете надолен смер
 1. Refridg
  Производител: GORENJE

  ID на производот: 7646

  Производ тип: Gorenje NRK 612 ORAW
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Комбиниран фрижидер

  Заштеди:

  34 %
  An average household can save around 34 % of the annual energy consumption for cooling of goods

  Енергетско означување: A++
  Капацитет [l]: 307
 2. Refridg
  Производител: GORENJE

  ID на производот: 7645

  Производ тип: Gorenje NRK 612 ORAB
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Комбиниран фрижидер

  Заштеди:

  34 %
  An average household can save around 34 % of the annual energy consumption for cooling of goods

  Енергетско означување: A++
  Капацитет [l]: 307
 3. Refridg
  Производител: GORENJE

  ID на производот: 7644

  Производ тип: Gorenje NRK 612 ST
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Комбиниран фрижидер

  Заштеди:

  34 %
  An average household can save around 34 % of the annual energy consumption for cooling of goods

  Енергетско означување: A++
  Капацитет [l]: 307
 4. Refridg
  Производител: GORENJE

  ID на производот: 7643

  Производ тип: Gorenje NRKI 5182 A1
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Вграден комбиниран фрижидер

  Заштеди:

  34 %
  An average household can save around 34 % of the annual energy consumption for cooling of goods

  Енергетско означување: A++
  Капацитет [l]: 248
 5. Refridg
  Производител: GORENJE

  ID на производот: 7642

  Производ тип: Gorenje RBIU 6092 AW
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Вграден фрижидер

  Заштеди:

  34 %
  An average household can save around 34 % of the annual energy consumption for cooling of goods

  Енергетско означување: A++
  Капацитет [l]: 126
 6. Refridg
  Производител: GORENJE

  ID на производот: 7641

  Производ тип: Gorenje RIU 6092 AW
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Вграден фрижидер

  Заштеди:

  34 %
  An average household can save around 34 % of the annual energy consumption for cooling of goods

  Енергетско означување: A++
  Капацитет [l]: 143
 7. Refridg
  Производител: GORENJE

  ID на производот: 7640

  Производ тип: Gorenje FN 6192 PX
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Вертикален замрзнувач

  Заштеди:

  34 %
  An average household can save around 34 % of the annual energy consumption for cooling of goods

  Енергетско означување: A++
  Капацитет [l]: 243
 8. Refridg
  Производител: GORENJE

  ID на производот: 7639

  Производ тип: Gorenje NRC 6192 TX
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Комбиниран фрижидер

  Заштеди:

  34 %
  An average household can save around 34 % of the annual energy consumption for cooling of goods

  Енергетско означување: A++
  Капацитет [l]: 307
 9. Refridg
  Производител: GORENJE

  ID на производот: 7638

  Производ тип: Gorenje NRK 6202 TX
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Комбиниран фрижидер

  Заштеди:

  34 %
  An average household can save around 34 % of the annual energy consumption for cooling of goods

  Енергетско означување: A++
  Капацитет [l]: 339
 10. Refridg
  Производител: GORENJE

  ID на производот: 7637

  Производ тип: Gorenje NRK 6202 TW
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Комбиниран фрижидер

  Заштеди:

  34 %
  An average household can save around 34 % of the annual energy consumption for cooling of goods

  Енергетско означување: A++
  Капацитет [l]: 339
Страна
по страна
Поставете надолен смер