Фрижидери и замрзнувачи


Страна
по страна
Поставете надолен смер
 1. Refridg
  Производител: GORENJE

  ID на производот: 7635

  Производ тип: Gorenje NRK 6192 TX
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Комбиниран фрижидер

  Заштеди:

  34 %
  An average household can save around 34 % of the annual energy consumption for cooling of goods

  Енергетско означување: A++
  Капацитет [l]: 307
 2. Refridg
  Производител: GORENJE

  ID на производот: 7634

  Производ тип: Gorenje NRK 6192 MBK
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Комбиниран фрижидер

  Заштеди:

  34 %
  An average household can save around 34 % of the annual energy consumption for cooling of goods

  Енергетско означување: A++
  Капацитет [l]: 307
 3. Refridg
  Производител: GORENJE

  ID на производот: 7633

  Производ тип: Gorenje NRK 6192 MR
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Комбиниран фрижидер

  Заштеди:

  34 %
  An average household can save around 34 % of the annual energy consumption for cooling of goods

  Енергетско означување: A++
  Капацитет [l]: 307
 4. Refridg
  Производител: GORENJE

  ID на производот: 7632

  Производ тип: Gorenje NRK 6192 MC
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Комбиниран фрижидер

  Заштеди:

  34 %
  An average household can save around 34 % of the annual energy consumption for cooling of goods

  Енергетско означување: A++
  Капацитет [l]: 307
 5. Refridg
  Производител: GORENJE

  ID на производот: 7631

  Производ тип: Gorenje NRK 6192 MW
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Комбиниран фрижидер

  Заштеди:

  34 %
  An average household can save around 34 % of the annual energy consumption for cooling of goods

  Енергетско означување: A++
  Капацитет [l]: 307
 6. Refridg
  Производител: GORENJE

  ID на производот: 7630

  Производ тип: Gorenje ORK 192 RD
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Комбиниран фрижидер

  Заштеди:

  34 %
  An average household can save around 34 % of the annual energy consumption for cooling of goods

  Енергетско означување: A++
  Капацитет [l]: 322
 7. Refridg
  Производител: GORENJE

  ID на производот: 7629

  Производ тип: Gorenje ORK 192 CH
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Комбиниран фрижидер

  Заштеди:

  34 %
  An average household can save around 34 % of the annual energy consumption for cooling of goods

  Енергетско означување: A++
  Капацитет [l]: 322
 8. Refridg
  Производител: GORENJE

  ID на производот: 7628

  Производ тип: Gorenje ORK 192 CO
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Комбиниран фрижидер

  Заштеди:

  34 %
  An average household can save around 34 % of the annual energy consumption for cooling of goods

  Енергетско означување: A++
  Капацитет [l]: 322
 9. Refridg
  Производител: GORENJE

  ID на производот: 7627

  Производ тип: Gorenje ORK 192 X
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Комбиниран фрижидер

  Заштеди:

  34 %
  An average household can save around 34 % of the annual energy consumption for cooling of goods

  Енергетско означување: A++
  Капацитет [l]: 322
 10. Refridg
  Производител: GORENJE

  ID на производот: 7626

  Производ тип: Gorenje ORK 192 R
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Комбиниран фрижидер

  Заштеди:

  34 %
  An average household can save around 34 % of the annual energy consumption for cooling of goods

  Енергетско означување: A++
  Капацитет [l]: 322
Страна
по страна
Поставете надолен смер