Гасни бојлери


Страна
по страна
Поставете надолен смер
 1. Boiler
  Производител: HOVAL

  ID на производот: 7477

  Производ тип: Hoval TopGas classic (18) TopTronic E
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Ѕиден гасен кондензациски котел

  Заштеди:

  40 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 40 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Коефициент на ефикасност [%]: 109
  Технологија на согорување: Кондезациски
  Моќност [kW]: 18.00
  Излез: Heat
  Гориво: GAS
  Енергетско означување: A
 2. Boiler
  Производител: HOVAL

  ID на производот: 7473

  Производ тип: Hoval TopGas classic (18) RS-OT
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Ѕиден гасен кондензациски котел

  Заштеди:

  40 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 40 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Коефициент на ефикасност [%]: 109
  Технологија на согорување: Кондезациски
  Моќност [kW]: 18.00
  Излез: Heat
  Гориво: GAS
  Енергетско означување: A
 3. ImageLabel
  Производител: VAILLANT

  ID на производот: 4623

  Производ тип: Котел на гас
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Комбинираните ѕидни уреди со гас се идеално решение и за модернизација и за нова градба. Благодарение на компактните димензии, потребно е малку простор за инсталација, и можност за каскадна надградба за греење и подготовка на топла вода. Микропроцесорската технологија овозможува целосно автоматизирано работење. Со комбинирање на овие уреди со соодветен термостат, удобноста на греењето станува уште поголема. Уредите со класичниот оџак (atmoTEC), како и "фасадни" уреди со сопствен систем за проток на воздух (turboTEC) нудат голема флексибилност при изборот на местото на инсталација.

  Заштеди:

  40 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 40 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Коефициент на ефикасност [%]: 94
  Технологија на согорување: Атмосферски
  Моќност [kW]: 18.00
  Излез: Heat
  Гориво: GAS
 4. ImageLabel
  Производител: VAILLANT

  ID на производот: 4606

  Производ тип: Котел на гас
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Комбинираните ѕидни уреди со гас се идеално решение и за модернизација и за нова градба. Благодарение на компактните димензии, потребно е малку простор за инсталација, и можност за каскадна надградба за греење и подготовка на топла вода. Микропроцесорската технологија овозможува целосно автоматизирано работење. Со комбинирање на овие уреди со соодветен термостат, удобноста на греењето станува уште поголема. Уредите со класичниот оџак (atmoTEC), како и "фасадни" уреди со сопствен систем за проток на воздух (turboTEC) нудат голема флексибилност при изборот на местото на инсталација.

  Заштеди:

  40 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 40 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Коефициент на ефикасност [%]: 94
  Технологија на согорување: Атмосферски
  Моќност [kW]: 18.00
  Излез: Heat
  Гориво: GAS
 5. Boiler
  Производител: VIESSMANN

  ID на производот: 7529

  Производ тип: Кондензациски гасен котел Vitodens 111-W, kombi
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Ѕиден гасен кондензациски котел, со модулирачки Matrix цилиндричен горилник и Inox-Radial изменувач на топлина, за работа независна од воздухот во просторијата. Vitodens 111-W содржи и бољер за СТВ од нерѓосувачки челик од 46 литри.

  Заштеди:

  40 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 40 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Коефициент на ефикасност [%]: 98
  Технологија на согорување: Кондезациски
  Моќност [kW]: 19.00
  Излез: Heat
  Гориво: GAS
  Енергетско означување: A
 6. Boiler
  Производител: VIESSMANN

  ID на производот: 7524

  Производ тип: Кондензациски гасен котел Vitodens 100-W, cirko
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Ѕиден гасен кондензациски котел, со модулирачки Matrix цилиндричен горилник и Inox-Radial изменувач на топлина, за работа независна од воздухот во просторијата.

  Заштеди:

  40 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 40 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Коефициент на ефикасност [%]: 98
  Технологија на согорување: Кондезациски
  Моќност [kW]: 19.00
  Излез: Heat
  Гориво: GAS
  Енергетско означување: A
 7. Boiler
  Производител: HOVAL

  ID на производот: 7492

  Производ тип: Hoval TopGas combi (21/18) RS-OT
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Ѕиден гасен кондензациски котел

  Заштеди:

  40 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 40 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Коефициент на ефикасност [%]: 108
  Технологија на согорување: Кондезациски
  Моќност [kW]: 19.00
  Излез: Heat
  Гориво: GAS
  Енергетско означување: A
 8. Boiler
  Производител: FERROLI

  ID на производот: 19429

  Производ тип: Ferroli Gasen kotel Bluehelix RRT 24C
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Ferroli Gasen kotel Bluehelix RRT 24C

  Заштеди:

  40 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 40 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Коефициент на ефикасност [%]: 94
  Технологија на согорување: Кондезациски
  Моќност [kW]: 20.00
  Излез: Heat
  Гориво: GAS
  Енергетско означување: A+
 9. Boiler
  Производител: HOVAL

  ID на производот: 7459

  Производ тип: Hoval UltraGas(20)
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Слободностечки плински котел

  Заштеди:

  40 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 40 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Коефициент на ефикасност [%]: 110
  Технологија на согорување: Кондезациски
  Моќност [kW]: 20.00
  Излез: Heat
  Гориво: GAS
  Енергетско означување: A
 10. ImageLabel
  Производител: VAILLANT

  ID на производот: 4619

  Производ тип: Котел на гас
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Комбинираните ѕидни уреди со гас се идеално решение и за модернизација и за нова градба. Благодарение на компактните димензии, потребно е малку простор за инсталација, и можност за каскадна надградба за греење и подготовка на топла вода. Микропроцесорската технологија овозможува целосно автоматизирано работење. Со комбинирање на овие уреди со соодветен термостат, удобноста на греењето станува уште поголема. Уредите со класичниот оџак (atmoTEC), како и "фасадни" уреди со сопствен систем за проток на воздух (turboTEC) нудат голема флексибилност при изборот на местото на инсталација.

  Заштеди:

  40 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 40 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Коефициент на ефикасност [%]: 94
  Технологија на согорување: Атмосферски
  Моќност [kW]: 20.00
  Излез: Heat
  Гориво: GAS
Страна
по страна
Поставете надолен смер