Клима уреди


Страна
по страна
Поставете надолен смер
 1. Air Conditioning
  Производител: NORDSTAR

  ID на производот: 22071

  Производ тип: CS-51V3A-1B155AE2B
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Сплит систем инвертер климатизер за монтажа на ѕид

  Заштеди:

  32 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 32 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Енергетско означување: A+
  Моќност [kW]: 5.50
  Мин.температура [°C]: -15
 2. Air Conditioning
  Производител: NORDSTAR

  ID на производот: 22070

  Производ тип: CS-32V3A-1C155AY4A
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Сплит систем инвертер климатизер за монтажа на ѕид

  Заштеди:

  32 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 32 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Енергетско означување: A+
  Моќност [kW]: 3.50
  Мин.температура [°C]: -15
 3. Air Conditioning
  Производител: BOSCH

  ID на производот: 23417

  Производ тип: Bosch Climate 8000 RAC 5,3
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Инвертер клима уред

  Заштеди:

  32 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 32 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Енергетско означување: A++
  Моќност [kW]: 5.30
  Мин.температура [°C]: -15
 4. Air Conditioning
  Производител: BOSCH

  ID на производот: 23416

  Производ тип: Bosch Climate 8000 RAC 3,5
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Инвертер клима уред

  Заштеди:

  32 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 32 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Енергетско означување: A++
  Моќност [kW]: 3.50
  Мин.температура [°C]: -15
 5. Air Conditioning
  Производител: BOSCH

  ID на производот: 23415

  Производ тип: Bosch Climate 8000 RAC 2,6
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Инвертер клима уред

  Заштеди:

  32 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 32 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Енергетско означување: A++
  Моќност [kW]: 2.60
  Мин.температура [°C]: -15
 6. Air Conditioning
  Производител: NORDSTAR

  ID на производот: 22072

  Производ тип: CS-70V3A-WB155AE2B
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Сплит систем инвертер климатизер за монтажа на ѕид

  Заштеди:

  32 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 32 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Енергетско означување: A++
  Моќност [kW]: 6.50
  Мин.температура [°C]: -15
 7. Air Conditioning
  Производител: NORDSTAR

  ID на производот: 22069

  Производ тип: CS-25V3A-VB155AY4C
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Сплит систем инвертер климатизер за монтажа на ѕид

  Заштеди:

  32 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 32 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Енергетско означување: A++
  Моќност [kW]: 2.50
  Мин.температура [°C]: -15
 8. Air Conditioning
  Производител: AIRFEL

  ID на производот: 22068

  Производ тип: Airfel LTXN71UV1B/LTXN71UV1B
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Airfel Inverter series сплит систем клима уред за греење, ладење, прочистување на воздух, вентилација, навлажнување и одвлажнување.

  Заштеди:

  32 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 32 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Енергетско означување: A++
  Моќност [kW]: 7.00
  Мин.температура [°C]: -15
 9. Air Conditioning
  Производител: AIRFEL

  ID на производот: 22067

  Производ тип: Airfel LTXN50UV1B/LTXN50UV1B
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Airfel Inverter series сплит систем клима уред за греење, ладење, прочистување на воздух, вентилација, навлажнување и одвлажнување.

  Заштеди:

  32 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 32 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Енергетско означување: A++
  Моќност [kW]: 5.30
  Мин.температура [°C]: -15
 10. Air Conditioning
  Производител: AIRFEL

  ID на производот: 22066

  Производ тип: Airfel LTXN35UV1B/LTXN35UV1B
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Airfel Inverter series сплит систем клима уред за греење, ладење, прочистување на воздух, вентилација, навлажнување и одвлажнување.

  Заштеди:

  32 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 32 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Енергетско означување: A++
  Моќност [kW]: 3.50
  Мин.температура [°C]: -15
Страна
по страна
Поставете надолен смер