Клима уреди


Страна
по страна
Поставете надолен смер
 1. Air Conditioning
  Производител: AIRFEL

  ID на производот: 22065

  Производ тип: Airfel LTXN25UV1B/LTXN25UV1B
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Airfel Inverter series сплит систем клима уред за греење, ладење, прочистување на воздух, вентилација, навлажнување и одвлажнување.

  Заштеди:

  32 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 32 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Енергетско означување: A++
  Моќност [kW]: 2.60
  Мин.температура [°C]: -15
 2. Air Conditioning
  Производител: COOPER&HUNTER

  ID на производот: 22063

  Производ тип: COOPER & HUNTER SIGMA SERIES CH-S18FТXC-T
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Инвертер сплит систем, WI-FI, A++, R32, CCH Smart -Ion Filter, иновативен дизајн

  Заштеди:

  32 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 32 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Енергетско означување: A++
  Моќност [kW]: 5.13
  Мин.температура [°C]: -15
 3. Air Conditioning
  Производител: COOPER&HUNTER

  ID на производот: 22062

  Производ тип: COOPER & HUNTER SIGMA SERIES CH-S12FТXC-T
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Инвертер сплит систем, WI-FI, A++, R32, CCH Smart -Ion Filter, иновативен дизајн

  Заштеди:

  32 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 32 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Енергетско означување: A++
  Моќност [kW]: 3.50
  Мин.температура [°C]: -15
 4. Air Conditioning
  Производител: COOPER&HUNTER

  ID на производот: 22061

  Производ тип: COOPER & HUNTER SIGMA SERIES CH-S18FТXC
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Инвертер сплит систем, WI-FI, A++, R32, CCH Smart -Ion Filter, иновативен дизајн

  Заштеди:

  32 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 32 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Енергетско означување: A++
  Моќност [kW]: 5.27
  Мин.температура [°C]: -15
 5. Air Conditioning
  Производител: COOPER&HUNTER

  ID на производот: 22060

  Производ тип: COOPER & HUNTER SIGMA SERIES CH-S12FТXC
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Инвертер сплит систем, WI-FI, A++, R32, CCH Smart -Ion Filter, иновативен дизајн

  Заштеди:

  32 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 32 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Енергетско означување: A++
  Моќност [kW]: 3.40
  Мин.температура [°C]: -15
 6. Air Conditioning
  Производител: COOPER&HUNTER

  ID на производот: 22059

  Производ тип: COOPER & HUNTER INVERTER CONSOLE SERIES CH-S12FVX
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Инвертер конзолен сплит систем, слим формат, A++, R410A

  Заштеди:

  32 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 32 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Енергетско означување: A++
  Моќност [kW]: 3.52
  Мин.температура [°C]: -25
 7. Air Conditioning
  Производител: COOPER&HUNTER

  ID на производот: 22058

  Производ тип: COOPER & HUNTER INVERTER CONSOLE SERIES CH-S09FVX
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Инвертер конзолен сплит систем, слим формат, A++, R410A

  Заштеди:

  32 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 32 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Енергетско означување: A++
  Моќност [kW]: 2.60
  Мин.температура [°C]: -25
 8. Air Conditioning
  Производител: COOPER&HUNTER

  ID на производот: 22057

  Производ тип: COOPER & HUNTER TERRA SERIES CH-S18FHCP
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Инвертер сплит систем, A++, R410A

  Заштеди:

  32 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 32 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Енергетско означување: A++
  Моќност [kW]: 5.00
  Мин.температура [°C]: -15
 9. Air Conditioning
  Производител: COOPER&HUNTER

  ID на производот: 22056

  Производ тип: COOPER & HUNTER TERRA SERIES CH-S12FHCP
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Инвертер сплит систем, A++, R410A

  Заштеди:

  32 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 32 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Енергетско означување: A++
  Моќност [kW]: 3.60
  Мин.температура [°C]: -15
 10. Air Conditioning
  Производител: COOPER&HUNTER

  ID на производот: 22055

  Производ тип: COOPER & HUNTER WINNER SERIES CH-S18FTX5
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Инвертер сплит систем, WI-FI, A++, R410A, CH 7-SKY Technology напреден систем за филтрација, иновативен дизајн

  Заштеди:

  32 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 32 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Енергетско означување: A++
  Моќност [kW]: 5.00
  Мин.температура [°C]: -15
Страна
по страна
Поставете надолен смер