Популарни производи


по страна
Поставете надолен смер
 1. Insulation
  Производител: LATTONEDIL

  ID на производот: 21136

  Производ тип: ISOPAR ELITE Ѕиден панел
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Сендвич ѕиден панел составен од 2 метални слоја, исполнет со полиуретан, со намена за ѕидови

  Заштеди:

  32 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 32 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Топлинска спроводливост (ʎ-вредност) [W/mK]: 0.023
  Дебелина [mm]: 40
  Должина [mm]: 1,000
  Ширина [mm]: 1,000
 2. ImageLabel
  Производител: EUROTERM D.O.O.

  ID на производот: 5062

  Производ тип: Централен комбиниран бојлер SQ-BPSW 440
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Централен комбиниран бојлер

  Заштеди:

  65 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 65 % од годишната потрошувачка на енергија за подготовка на топла вода

  Енергетско означување: A+
  Капацитет [l]: 413
  Годишна потрошувачка на енергија [kWh/a]: 8,910
 3. ImageLabel
  Производител: KONSTRUKTOR

  ID на производот: 4324

  Производ тип: PVC Stolarija
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Термопан стакло

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 1.10
  Материјал на рамка: ПВЦ
  Број на стакла: 3
  Исполна: Argon
по страна
Поставете надолен смер
Популарни производи