Прозори и врати


Страна
по страна
Поставете надолен смер
 1. ImageLabel
  Производител: KONSTRUKTOR

  ID на производот: 4323

  Производ тип: PVC Stolarija
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Надворешни врати

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 1.30
  Материјал на рамка: ПВЦ
  Број на стакла: 2
  Исполна: Air
 2. ImageLabel
  Производител: KONSTRUKTOR

  ID на производот: 4322

  Производ тип: PVC Stolarija
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Надворешни прозори

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 1.30
  Материјал на рамка: ПВЦ
  Број на стакла: 2
  Исполна: Air
 3. Windows and Doors
  Производител: KBE

  ID на производот: 20617

  Производ тип: KBE system 70 mm
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  A 5-chamber

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 1.30
  Број на стакла: 2
  Исполна: Argon
 4. Windows and Doors
  Производител: KBE

  ID на производот: 20616

  Производ тип: KBE system 76 mm
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  A 6-chamber middle seal system made of RAU-FIPRO (Fiber reinforced PVC) with an installatin depth

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 1.00
  Материјал на рамка: ПВЦ
  Број на стакла: 3
  Исполна: Argon
 5. Windows and Doors
  Производител: KBE

  ID на производот: 20615

  Производ тип: KBE system 88 mm
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  A 7-chamber middle seal system made of RAU-FIPRO (Fiber reinforced PVC) with an installatin depth of 88 mm.

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 0.80
  Материјал на рамка: ПВЦ
  Број на стакла: 3
  Исполна: Argon
 6. Windows and Doors
  Производител: KBE

  ID на производот: 20614

  Производ тип: KBE system 70 mm
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  A 5-chamber

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 1.30
  Број на стакла: 2
  Исполна: Argon
 7. Windows and Doors
  Производител: KBE

  ID на производот: 20613

  Производ тип: KBE system 76 mm
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  A 6-chamber middle seal system made of RAU-FIPRO (Fiber reinforced PVC) with an installatin depth

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 1.00
  Материјал на рамка: ПВЦ
  Број на стакла: 3
  Исполна: Argon
 8. Windows and Doors
  Производител: INTERNOVA

  ID на производот: 20612

  Производ тип: INTERNOVA 6000
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Internova 6000 e високо квалитетен 6 – коморен профил за прозори и за врати со одлични својства кога станува збор за топлотната и звучната изолација. Квалитетно и евтино решение за вашиот дом.Звучна изолација (Rw) : со стандардно застаклување 4 + 16 + 4 с

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 1.00
  Материјал на рамка: ПВЦ
  Број на стакла: 3
  Исполна: Argon
 9. Windows and Doors
  Производител: INTERNOVA

  ID на производот: 20611

  Производ тип: INTERNOVA 6000
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Internova 6000 e високо квалитетен 6 – коморен профил за прозори и за врати со одлични својства кога станува збор за топлотната и звучната изолација. Квалитетно и евтино решение за вашиот дом.Звучна изолација (Rw) : со стандардно застаклување 4 + 16 + 4 с

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 1.10
  Материјал на рамка: ПВЦ
  Број на стакла: 2
  Исполна: Argon
 10. Windows and Doors
  Производител: ALPHACAN

  ID на производот: 20610

  Производ тип: IN’ALPHA70
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Овој профил кој има ширина од 70 милиматери овозможува да се постигнат одлична топлинска и звучна изолација, исполнувајќи ги најстрогите европски правила. Системот е достапен во широка палета на бои што овозможува различни можности за конечниот изглед во

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 1.10
  Материјал на рамка: ПВЦ
  Број на стакла: 3
  Исполна: Argon
Страна
по страна
Поставете надолен смер