Врати


Страна
по страна
Поставете надолен смер
 1. ImageLabel
  Производител: KONSTRUKTOR

  ID на производот: 4323

  Производ тип: PVC Stolarija
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Надворешни врати

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 1.30
  Материјал на рамка: ПВЦ
  Број на стакла: 2
  Исполна: Air
 2. Windows and Doors
  Производител: VEKA

  ID на производот: 25477

  Производ тип: VEKASOFTLINE IDE 82 PK02
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  7-коморен систем од ПВЦ со длабочина од 194mm

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 0.89
  Материјал на рамка: ПВЦ
  Број на стакла: 3
  Исполна: Argon
 3. Windows and Doors
  Производител: VEKA

  ID на производот: 25476

  Производ тип: VEKASOFTLINE IDE 82 PK02
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  7-коморен систем од ПВЦ со длабочина од 194mm

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 1.20
  Материјал на рамка: ПВЦ
  Број на стакла: 3
  Исполна: Argon
 4. Windows and Doors
  Производител: KBE

  ID на производот: 20614

  Производ тип: KBE system 70 mm
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  A 5-chamber

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 1.30
  Број на стакла: 2
  Исполна: Argon
 5. Windows and Doors
  Производител: KBE

  ID на производот: 20613

  Производ тип: KBE system 76 mm
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  A 6-chamber middle seal system made of RAU-FIPRO (Fiber reinforced PVC) with an installatin depth

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 1.00
  Материјал на рамка: ПВЦ
  Број на стакла: 3
  Исполна: Argon
 6. Windows and Doors
  Производител: SCHUCO

  ID на производот: 20605

  Производ тип: Schuco Living 82 mm
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  A 7-chamber middle seal system made of RAU-FIPRO (Fiber reinforced PVC) with an installatin depth of 88 mm.

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 0.90
  Материјал на рамка: ПВЦ
  Број на стакла: 3
  Исполна: Argon
 7. Windows and Doors
  Производител: SCHUCO

  ID на производот: 20603

  Производ тип: Schuco Corona CT 70 mm
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  A 5-chamber

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 1.30
  Материјал на рамка: ПВЦ
  Број на стакла: 2
  Исполна: Argon
 8. Windows and Doors
  Производител: KÖMMERLING 

  ID на производот: 20600

  Производ тип: Kommerling MD76mm
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  6 коморен систем со централен дихтунг и длабочина на вградување од 76mm

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 1.10
  Материјал на рамка: ПВЦ
  Број на стакла: 3
  Исполна: Argon
 9. Windows and Doors
  Производител: KÖMMERLING 

  ID на производот: 20598

  Производ тип: Kommerling 70mm
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  5-коморен систем со длабочина на вградување од 70mm

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 1.20
  Материјал на рамка: ПВЦ
  Број на стакла: 2
  Исполна: Argon
 10. Windows and Doors
  Производител: VEKA

  ID на производот: 9336

  Производ тип: SOFTLINE 70 MD
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  5-коморен систем со инсталациона длабочина од 70mm, со челично појачување и три нивоа на заптивки

  Заштеди:

  11 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K]: 0.73
  Материјал на рамка: ПВЦ
  Број на стакла: 3
  Исполна: Argon
Страна
по страна
Поставете надолен смер