Shop By
Filtered by:
  1. Категорија Водни топлински пумпи (вода/вода) Отстрани го предметот
  2. Моќност за греење [kW] 0 Отстрани го предметот

Категорија: Вода-Вода топлински пумпи

ID на производот: 3627

Производ тип: Daikin EWWP014KBW1N


icon
Во залиха
SKU
mk_DAIK200
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

59 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 59 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

Технички податоци


Име и тип на производот Daikin EWWP014KBW1N
COP/SCOP 4,5 / 3,5
Категорија на сертификатот Вода-Вода топлински пумпи
Моќност за ладење [kW] 13
Енергетско означување A+
Моќност за греење [kW] 16,70
Производител DAIKIN

Критериуми за прифатливост


  • Коефициент на учинок [COP]: 4.3
Daikin vodeno ladena toplotna pumpa za greenje i ladenje.
Популарни производи