Категорија: Котли на биомаса

ID на производот: 4552

Производ тип: Печка на биомаса CentroPelet Z 6kW


icon
Во залиха
SKU
mk_CENT006
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

35 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 35 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

Технички податоци


Име и тип на производот Печка на биомаса CentroPelet Z 6kW
Моќност [kW] 6,00
Категорија на сертификатот Котли на биомаса
Технологија на согорување Атмосферски
Енергетско означување A
Гориво BIOMASS
Излез Heat
Коефициент на ефикасност [%] 93
Производител CENTROMETAL

Критериуми за прифатливост


  • Коефициент на ефикасност за котли на биомаса >= 85%
CentroPelet Room печка пелети е печка за топол воздух за дрвени пелети дизајнирани да ја загреат просторијата со воздух користејќи вграден вентилатор. Челични конструкции, модерен дизајн и висока ефикасност. CentroPelet Z12 / ZR12 е со далечински управувач. Далечинскиот управувач за CentroPelet Z6 мора дополнително да се нарача. Сериски испорачани со дигитална контрола врз која може да се контролира работата на печката. Голема предност е едноставно користење и одржување на оваа инсталација (нема потреба од радијатори, цевки ...).
Популарни производи