Shop By
Filtered by:
  1. Категорија Гасни бојлери Отстрани го предметот
  2. Моќност [kW] 0 Отстрани го предметот

Категорија: Гасни бојлери

ID на производот: 4582

Производ тип: Котел на гас


icon
Во залиха
SKU
mk_VAIL101
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

40 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 40 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

Технички податоци


Име и тип на производот Котел на гас
Моќност [kW] 11,00
Категорија на сертификатот Гасни бојлери
Технологија на согорување Кондезациски
Гориво GAS
Излез Heat
Коефициент на ефикасност [%] 109
Производител VAILLANT

Критериуми за прифатливост


  • Коефициент на ефикасност за гасни котли >= 90%
Експертизата и компетентност стекнати во текот на повеќе од 140 години, како и потрагата по нови решенија и аспирации за најголем можен комфор, се опфатени со програмата за високо-ефикасни ѕидни кондензирачки гасни бојлери од новата генерација ecoTEC / 5. Повеќе од 2,6 милиони инсталирани ecoTEC уреди ширум светот обезбедуваат безбедност и потврда за добра одлука. Новата генерација ecoTEC / 5 е сигурна, ефикасна и лесна за употреба како и претходната. Благодарение на компактните димензии и каскадната способност, со користење на новата генерација на ecoTEC / 5 уреди, можно е да се задоволат потребите на мали, но и на големи објекти во поглед на греење и топла вода.
Популарни производи