Категорија:

ID на производот: 5027

Производ тип: PUHZ-SW100VHA


icon
Во залиха
SKU
mk_MITSU007
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

59 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 59 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

Технички податоци


Име и тип на производот PUHZ-SW100VHA
COP/SCOP 4,4 / -
Моќност за ладење [kW] 10
Енергетско означување A+
Моќност за греење [kW] 11,20
Производител MITSUBISHI ELECTRIC

Критериуми за прифатливост


  • Коефициент на учинок [COP]: 4.3
POFIX XPS