Категорија: Стиропор

ID на производот: 5028

Производ тип: PUHZ-SW100YHA


icon
Во залиха
SKU
mk_MITSU008
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

59 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 59 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

Технички податоци


Име и тип на производот PUHZ-SW100YHA
COP/SCOP 4,5 / -
Категорија на сертификатот Стиропор
Моќност за ладење [kW] 10
Енергетско означување A++
Моќност за греење [kW] 11,20
Производител MITSUBISHI ELECTRIC

Критериуми за прифатливост


  • Коефициент на учинок [COP]: 4.3
Воздух-вода топлинска пума