Категорија: Вода-Вода топлински пумпи

ID на производот: 5029

Производ тип: PUHZ-HW112YHA


icon
Во залиха
SKU
mk_MITSU009
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

59 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 59 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

Технички податоци


Име и тип на производот PUHZ-HW112YHA
COP/SCOP 4,4 / -
Категорија на сертификатот Вода-Вода топлински пумпи
Моќност за ладење [kW] 10
Енергетско означување A++
Моќност за греење [kW] 11,20
Производител MITSUBISHI ELECTRIC

Критериуми за прифатливост


  • Коефициент на учинок [COP]: 4.3
POFIX XPS