Категорија: Акумулационен бојлер за топла вода

ID на производот: 5062

Производ тип: Централен комбиниран бојлер SQ-BPSW 440


icon
Во залиха
SKU
mk_EUROT001
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

65 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 65 % од годишната потрошувачка на енергија за подготовка на топла вода

Технички податоци


Име и тип на производот Централен комбиниран бојлер SQ-BPSW 440
Годишна потрошувачка на енергија [kWh/a] 8.910
Капацитет [l] 413
Категорија на сертификатот Акумулационен бојлер за топла вода
Енергетско означување A+
Производител EUROTERM D.O.O.

Критериуми за прифатливост


  • ЕУ енергетска класа C или подобра
Централен комбиниран бојлер
Популарни производи