Воздушни топлински пумпи (воздух/воздух)


Страна
по страна
Поставете надолен смер
 1. Heat Pump
  Производител: DAIKIN

  ID на производот: 27482

  Производ тип: Daikin FTXZ25N/RXZ25N
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Ururu Sarara split air conditioner for heating, cooling, air purification, ventilation, humidification and dehumidification.

  Заштеди:

  59 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 59 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Коефициент на учинок [COP]: 5.80
  Извор на енергија: Електрична енергија
  Моќност за греење [kW]: 7.50
  Моќност за ладење [kW]: 4
  Енергетско означување: A+++
 2. Heat Pump
  Производител: COOPER&HUNTER

  ID на производот: 27481

  Производ тип: COOPER & HUNTER ARCTIC INVERTER Series CH-S18FTXLA
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Inverter split system, chasis heater, WI-FI, A++, R410A, CH 7-SKY Technology, inovative design

  Заштеди:

  59 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 59 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Коефициент на учинок [COP]: 4.55
  Извор на енергија: Електрична енергија
  Моќност за греење [kW]: 5.27
  Моќност за ладење [kW]: 5
  Енергетско означување: A++
 3. Heat Pump
  Производител: COOPER&HUNTER

  ID на производот: 27480

  Производ тип: COOPER & HUNTER ARCTIC INVERTER Series CH-S12FTXLA
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Inverter split system, chasis heater, WI-FI, A++, R410A, CH 7-SKY Technology, inovative design

  Заштеди:

  59 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 59 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Коефициент на учинок [COP]: 4.65
  Извор на енергија: Електрична енергија
  Моќност за греење [kW]: 3.67
  Моќност за ладење [kW]: 4
  Енергетско означување: A++
 4. Heat Pump
  Производител: COOPER&HUNTER

  ID на производот: 27479

  Производ тип: COOPER & HUNTER ARCTIC INVERTER Series CH-S09FTXLA
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Inverter split system, chasis heater, WI-FI, A++, R410A, CH 7-SKY Technology, inovative design

  Заштеди:

  59 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 59 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Коефициент на учинок [COP]: 4.59
  Извор на енергија: Електрична енергија
  Моќност за греење [kW]: 2.80
  Моќност за ладење [kW]: 3
  Енергетско означување: A++
 5. Heat Pump
  Производител: COOPER&HUNTER

  ID на производот: 27478

  Производ тип: COOPER & HUNTER ICYII Series CH-S18FTXTB2S-W
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Inverter split system with two-stage compressor, WI-FI, A++, R410A, inovative design

  Заштеди:

  59 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 59 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Коефициент на учинок [COP]: 4.55
  Извор на енергија: Електрична енергија
  Моќност за греење [kW]: 5.45
  Моќност за ладење [kW]: 5
  Енергетско означување: A++
 6. Heat Pump
  Производител: COOPER&HUNTER

  ID на производот: 27477

  Производ тип: COOPER & HUNTER ICYII Series CH-S12FTXTB2S-W
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Inverter split system with two-stage compressor, WI-FI, A++, R410A, inovative design

  Заштеди:

  59 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 59 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Коефициент на учинок [COP]: 4.60
  Извор на енергија: Електрична енергија
  Моќност за греење [kW]: 3.65
  Моќност за ладење [kW]: 4
  Енергетско означување: A++
 7. Heat Pump
  Производител: COOPER&HUNTER

  ID на производот: 27476

  Производ тип: COOPER & HUNTER VIP Inverter Series CH-S12FTXHV-B
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Inverter split system with two-stage compressor, WI-FI, A+++, R410A, inovative design in champagne color

  Заштеди:

  59 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 59 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Коефициент на учинок [COP]: 4.93
  Извор на енергија: Електрична енергија
  Моќност за греење [kW]: 3.70
  Моќност за ладење [kW]: 4
  Енергетско означување: A+++
 8. Heat Pump
  Производител: GREE

  ID на производот: 27475

  Производ тип: GREE Amber Nordic GWH12YD-S6DBA2A
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Amber Nordic mono split air conditioner for air cooling, heating, air purification, ventilation and dehumidification.

  Заштеди:

  59 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 59 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Коефициент на учинок [COP]: 4.50
  Извор на енергија: Електрична енергија
  Моќност за греење [kW]: 2.93
  Моќност за ладење [kW]: 3
  Енергетско означување: A+++
 9. Heat Pump
  Производител: TOSHIBA

  ID на производот: 27474

  Производ тип: Toshiba RAS-13G2KVP-E / RAS-13G2AVP-E
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Super Daiseikai 8 split air conditioner for heating, cooling, air purification + ionizer, ventilation and dehumidification.

  Заштеди:

  59 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 59 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Коефициент на учинок [COP]: 5.00
  Извор на енергија: Електрична енергија
  Моќност за греење [kW]: 4.00
  Моќност за ладење [kW]: 4
  Енергетско означување: A+++
 10. Heat Pump
  Производител: TOSHIBA

  ID на производот: 27473

  Производ тип: Toshiba RAS-10G2KVP-E / RAS-10G2AVP-E
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Super Daiseikai 8 split air conditioner for heating, cooling, air purification + ionizer, ventilation and dehumidification.

  Заштеди:

  59 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 59 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

  Коефициент на учинок [COP]: 5.52
  Извор на енергија: Електрична енергија
  Моќност за греење [kW]: 3.20
  Моќност за ладење [kW]: 3
  Енергетско означување: A+++
Страна
по страна
Поставете надолен смер