Осветлување


Страна
по страна
Поставете надолен смер
 1. /l/e/led_bulb.png
  Производител: BRILLIANT

  ID на производот: 26620

  Производ тип: LED Brilliant AG 4000K
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Germany LED TWIRL Brilliant Metal/plastic Indoor

  Заштеди:

  21 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 21 % од годишната потрошувачка на енергија за осветлување

  Светлинската ефикасност [Im/W]: 250.00
  Моќност [W]: 25
  Светлински флукс [lm]: 2,000
 2. /l/e/led_bulb.png
  Производител: BRILLIANT

  ID на производот: 26619

  Производ тип: LED Brilliant AG IP 44 4000K
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Germany LED USE Brilliant Metal/plastic Indoor

  Заштеди:

  21 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 21 % од годишната потрошувачка на енергија за осветлување

  Светлинската ефикасност [Im/W]: 100.00
  Моќност [W]: 10
  Светлински флукс [lm]: 1,000
 3. /l/e/led_bulb.png
  Производител: BRILLIANT

  ID на производот: 26618

  Производ тип: LED Brilliant AG inc.LED 3W G9 3000K
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Germany LED MATHIS Brilliant Metal/glass outdoor

  Заштеди:

  21 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 21 % од годишната потрошувачка на енергија за осветлување

  Светлинската ефикасност [Im/W]: 30.00
  Моќност [W]: 3
  Светлински флукс [lm]: 250
  Температура на боја [Ra]: 80
 4. /l/e/led_bulb.png
  Производител: BRILLIANT

  ID на производот: 26617

  Производ тип: LED Brilliant AG 4000K
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Germany LED TWIRL Brilliant Metal/plastic Indoor

  Заштеди:

  21 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 21 % од годишната потрошувачка на енергија за осветлување

  Светлинската ефикасност [Im/W]: 250.00
  Моќност [W]: 25
  Светлински флукс [lm]: 2,000
 5. /l/e/led_bulb.png
  Производител: BRILLIANT

  ID на производот: 26616

  Производ тип: LED Brilliant AG IP 44 4000K
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Germany LED USE Brilliant Metal/plastic Indoor

  Заштеди:

  21 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 21 % од годишната потрошувачка на енергија за осветлување

  Светлинската ефикасност [Im/W]: 100.00
  Моќност [W]: 10
  Светлински флукс [lm]: 1,000
 6. /l/e/led_bulb.png
  Производител: BRILLIANT

  ID на производот: 26615

  Производ тип: LED Brilliant AG inc.LED 3000K
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Germany LED STRING Metal/plastic indor

  Заштеди:

  21 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 21 % од годишната потрошувачка на енергија за осветлување

  Светлинската ефикасност [Im/W]: 160.00
  Моќност [W]: 16
  Светлински флукс [lm]: 1,540
 7. /l/e/led_bulb.png
  Производител: BRILLIANT

  ID на производот: 26614

  Производ тип: LED Brilliant AG inc.LED GU10 3X3W 3000K
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Germany LED MILANO Metal GU10 3X3W Indoor

  Заштеди:

  21 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 21 % од годишната потрошувачка на енергија за осветлување

  Светлинската ефикасност [Im/W]: 100.00
  Моќност [W]: 9
  Светлински флукс [lm]: 250
  Температура на боја [Ra]: 83
 8. /l/e/led_bulb.png
  Производител: HELIOS

  ID на производот: 26613

  Производ тип: LED Helios 5AW GU10 3000K
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Poland LED Helios,5w,gu10,lumena calde,3000k

  Заштеди:

  21 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 21 % од годишната потрошувачка на енергија за осветлување

  Светлинската ефикасност [Im/W]: 41.00
  Моќност [W]: 5
  Светлински флукс [lm]: 400
  Температура на боја [Ra]: 80
 9. /l/e/led_bulb.png
  Производител: HELIOS

  ID на производот: 26612

  Производ тип: LED Helios 6W E27 2700K
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Poland LED Helios, 6W,E27,lumena calde,2700k

  Заштеди:

  21 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 21 % од годишната потрошувачка на енергија за осветлување

  Светлинската ефикасност [Im/W]: 60.00
  Моќност [W]: 6
  Светлински флукс [lm]: 715
  Температура на боја [Ra]: 80
 10. /l/e/led_bulb.png
  Производител: HELIOS

  ID на производот: 26611

  Производ тип: LED Helios 10W E27 3000K
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Poland LED Helios,10W,E27,lumena calde,3000k

  Заштеди:

  21 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 21 % од годишната потрошувачка на енергија за осветлување

  Светлинската ефикасност [Im/W]: 60.00
  Моќност [W]: 10
  Светлински флукс [lm]: 810
  Температура на боја [Ra]: 80
Страна
по страна
Поставете надолен смер