ЛЕД сијалици


Страна
по страна
Поставете надолен смер
 1. LED Bulb
  Производител: PHILIPS

  ID на производот: 9094

  Производ тип: MAUVE ceiling lamp white 4x5.5W 240V
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Dekorativna LED Svetilka, 22W, 2700K

  Заштеди:

  21 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 21 % од годишната потрошувачка на енергија за осветлување

  Светлинската ефикасност [Im/W]: 90.90
  Моќност [W]: 22
  Светлински флукс [lm]: 2,000
  Температура на боја [Ra]: 2,700
  Индекс на репродукција на боја [CRI]: 80
 2. LED Bulb
  Производител: PHILIPS

  ID на производот: 9093

  Производ тип: Cinnabar ceiling lamp white 1x16W 240V
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Dekorativna LED Svetilka, 16W, 2700K

  Заштеди:

  21 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 21 % од годишната потрошувачка на енергија за осветлување

  Светлинската ефикасност [Im/W]: 93.75
  Моќност [W]: 16
  Светлински флукс [lm]: 1,500
  Температура на боја [Ra]: 2,700
  Индекс на репродукција на боја [CRI]: 80
 3. LED Bulb
  Производител: PHILIPS

  ID на производот: 9092

  Производ тип: Drava wall lamp white 1x6W 240V
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Dekorativna LED Svetilka, 6W, 2700K

  Заштеди:

  21 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 21 % од годишната потрошувачка на енергија за осветлување

  Светлинската ефикасност [Im/W]: 100.00
  Моќност [W]: 6
  Светлински флукс [lm]: 600
  Температура на боја [Ra]: 2,700
  Индекс на репродукција на боја [CRI]: 80
 4. LED Bulb
  Производител: PHILIPS

  ID на производот: 9091

  Производ тип: Oval wall lamp white 1x3W 230V
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Dekorativna LED Svetilka, 3W, 2700K

  Заштеди:

  21 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 21 % од годишната потрошувачка на енергија за осветлување

  Светлинската ефикасност [Im/W]: 90.00
  Моќност [W]: 3
  Светлински флукс [lm]: 270
  Температура на боја [Ra]: 2,700
  Индекс на репродукција на боја [CRI]: 80
 5. LED Bulb
  Производител: PHILIPS

  ID на производот: 9090

  Производ тип: Nonni wall lamp white 1x6W 240V
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Dekorativna LED Svetilka, 40W, 2700K

  Заштеди:

  21 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 21 % од годишната потрошувачка на енергија за осветлување

  Светлинската ефикасност [Im/W]: 100.00
  Моќност [W]: 6
  Светлински флукс [lm]: 600
  Температура на боја [Ra]: 2,700
  Индекс на репродукција на боја [CRI]: 80
 6. LED Bulb
  Производител: PHILIPS

  ID на производот: 9089

  Производ тип: Friends pendant beige or White 1x40W 230V
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Dekorativna Svetilka, 40W, 2700K

  Заштеди:

  21 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 21 % од годишната потрошувачка на енергија за осветлување

  Светлинската ефикасност [Im/W]: 82.50
  Моќност [W]: 40
  Светлински флукс [lm]: 3,300
  Температура на боја [Ra]: 2,700
  Индекс на репродукција на боја [CRI]: 80
 7. LED Bulb
  Производител: PHILIPS

  ID на производот: 9088

  Производ тип: Fair ceiling lamp aliminiumchrome 1x60W 230V
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Dekorativna Svetilka, 60W, 2700K

  Заштеди:

  21 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 21 % од годишната потрошувачка на енергија за осветлување

  Светлинската ефикасност [Im/W]: 83.33
  Моќност [W]: 60
  Светлински флукс [lm]: 5,000
  Температура на боја [Ra]: 2,700
  Индекс на репродукција на боја [CRI]: 80
 8. LED Bulb
  Производител: PHILIPS

  ID на производот: 9087

  Производ тип: Balance pendant nickel 1x40W 230V
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Dekorativna Svetilka, 40W, 2700K

  Заштеди:

  21 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 21 % од годишната потрошувачка на енергија за осветлување

  Светлинската ефикасност [Im/W]: 82.50
  Моќност [W]: 40
  Светлински флукс [lm]: 3,300
  Температура на боја [Ra]: 2,700
  Индекс на репродукција на боја [CRI]: 80
 9. LED Bulb
  Производител: PHILIPS

  ID на производот: 9086

  Производ тип: Being ceiling lamp aluminium 1x40W 230V
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Dekorativna Svetilka, 40W, 2700K

  Заштеди:

  21 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 21 % од годишната потрошувачка на енергија за осветлување

  Светлинската ефикасност [Im/W]: 82.50
  Моќност [W]: 40
  Светлински флукс [lm]: 3,300
  Температура на боја [Ra]: 2,700
  Индекс на репродукција на боја [CRI]: 80
 10. LED Bulb
  Производител: PHILIPS

  ID на производот: 9085

  Производ тип: Authentis pendant aluminium 1x28W 230V
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Dekorativna Svetilka, 28W, 2700K

  Заштеди:

  21 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 21 % од годишната потрошувачка на енергија за осветлување

  Светлинската ефикасност [Im/W]: 103.57
  Моќност [W]: 28
  Светлински флукс [lm]: 2,900
  Температура на боја [Ra]: 2,700
  Индекс на репродукција на боја [CRI]: 80
Страна
по страна
Поставете надолен смер