ЛЕД сијалици


Страна
по страна
Поставете надолен смер
 1. LED Bulb
  Производител: PHILIPS

  ID на производот: 9084

  Производ тип: Amaze pendant white 1x60W 230V
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Dekorativna Svetilka, 60W, 2700K

  Заштеди:

  21 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 21 % од годишната потрошувачка на енергија за осветлување

  Светлинската ефикасност [Im/W]: 83.33
  Моќност [W]: 60
  Светлински флукс [lm]: 5,000
  Температура на боја [Ra]: 2,700
  Индекс на репродукција на боја [CRI]: 80
 2. LED Bulb
  Производител: PHILIPS

  ID на производот: 9083

  Производ тип: Nister table lamp white 1x3W SELV
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Dekorativna Led Svetilka, 3W, 2700K

  Заштеди:

  21 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 21 % од годишната потрошувачка на енергија за осветлување

  Светлинската ефикасност [Im/W]: 90.00
  Моќност [W]: 3
  Светлински флукс [lm]: 270
  Температура на боја [Ra]: 2,700
  Индекс на репродукција на боја [CRI]: 80
 3. LED Bulb
  Производител: PHILIPS

  ID на производот: 9082

  Производ тип: TARBERT pendant aluminium 4x4.5W SELV
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Dekorativna Led Svetilka, 18W, 2700K

  Заштеди:

  21 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 21 % од годишната потрошувачка на енергија за осветлување

  Светлинската ефикасност [Im/W]: 111.11
  Моќност [W]: 18
  Светлински флукс [lm]: 2,000
  Температура на боја [Ra]: 2,700
  Индекс на репродукција на боја [CRI]: 80
 4. LED Bulb
  Производител: PHILIPS

  ID на производот: 9081

  Производ тип: VENDEE pendant nickel 4x4.5W SELV
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Dekorativna Led Svetilka, 18W, 2700K

  Заштеди:

  21 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 21 % од годишната потрошувачка на енергија за осветлување

  Светлинската ефикасност [Im/W]: 111.11
  Моќност [W]: 18
  Светлински флукс [lm]: 2,000
  Температура на боја [Ra]: 2,700
  Индекс на репродукција на боја [CRI]: 80
 5. LED Bulb
  Производител: PHILIPS

  ID на производот: 9080

  Производ тип: FORFAR pendant aluminium 4x4.5W SELV
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Dekorativna Led Svetilka, 18W, 2700K

  Заштеди:

  21 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 21 % од годишната потрошувачка на енергија за осветлување

  Светлинската ефикасност [Im/W]: 111.11
  Моќност [W]: 18
  Светлински флукс [lm]: 2,000
  Температура на боја [Ra]: 2,700
  Индекс на репродукција на боја [CRI]: 80
 6. LED Bulb
  Производител: PHILIPS

  ID на производот: 9079

  Производ тип: Skien pendant white 1x4.5W 230V
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Dekorativna Led Svetilka, 4.5W, 2700K

  Заштеди:

  21 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 21 % од годишната потрошувачка на енергија за осветлување

  Светлинската ефикасност [Im/W]: 95.55
  Моќност [W]: 5
  Светлински флукс [lm]: 430
  Температура на боја [Ra]: 2,700
  Индекс на репродукција на боја [CRI]: 80
 7. LED Bulb
  Производител: PHILIPS

  ID на производот: 9078

  Производ тип: Vienne pendant grey 1x4.5W 230V
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Dekorativna Led Svetilka, 4.5W, 2700K

  Заштеди:

  21 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 21 % од годишната потрошувачка на енергија за осветлување

  Светлинската ефикасност [Im/W]: 95.55
  Моќност [W]: 5
  Светлински флукс [lm]: 430
  Температура на боја [Ra]: 2,700
  Индекс на репродукција на боја [CRI]: 80
 8. LED Bulb
  Производител: PHILIPS

  ID на производот: 9077

  Производ тип: Tenuto pendant grey 1x4.5W 230V
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Dekorativna Led Svetilka, 4.5W, 2700K

  Заштеди:

  21 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 21 % од годишната потрошувачка на енергија за осветлување

  Светлинската ефикасност [Im/W]: 95.55
  Моќност [W]: 5
  Светлински флукс [lm]: 430
  Температура на боја [Ra]: 2,700
  Индекс на репродукција на боја [CRI]: 80
 9. LED Bulb
  Производител: PHILIPS

  ID на производот: 9076

  Производ тип: Italo pendant grey 1x4.5W 230V
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Dekorativna Led Svetilka, 4.5W, 2700K

  Заштеди:

  21 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 21 % од годишната потрошувачка на енергија за осветлување

  Светлинската ефикасност [Im/W]: 95.55
  Моќност [W]: 5
  Светлински флукс [lm]: 430
  Температура на боја [Ra]: 2,700
  Индекс на репродукција на боја [CRI]: 80
 10. LED Bulb
  Производител: PHILIPS

  ID на производот: 9075

  Производ тип: RYE pendant white 1x8W 230V
  icon
  RON 1,00
  You save RON 0 p.a.

  Dekorativna Led Svetilka, 8W, 2700K

  Заштеди:

  21 %
  Просечно домаќинство може да заштеди околу 21 % од годишната потрошувачка на енергија за осветлување

  Светлинската ефикасност [Im/W]: 100.00
  Моќност [W]: 8
  Светлински флукс [lm]: 800
  Температура на боја [Ra]: 2,700
  Индекс на репродукција на боја [CRI]: 80
Страна
по страна
Поставете надолен смер