Shop By
Filtered by:
  1. Категорија Root Main Отстрани го предметот
  2. Производител AERMEC S.P.A Отстрани го предметот

Категорија: Котли на биомаса

ID на производот: 20974

Производ тип: Burnit PM Comfort Plus 25kW


icon
Во залиха
SKU
mk_Boilers_BURNIT001
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

35 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 35 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

Технички податоци


Име и тип на производот Burnit PM Comfort Plus 25kW
Моќност [kW] 25,00
Категорија на сертификатот Котли на биомаса
Технологија на согорување Кондезациски
Енергетско означување A
Излез Heat
Коефициент на ефикасност [%] 92
Производител NEW ENERGY SYSTEM

Критериуми за прифатливост


  • Коефициент на ефикасност за котли на биомаса >= 85%
Бурнит котел на пелети
Популарни производи