Shop By
Filtered by:
  1. Категорија Root Main Отстрани го предметот
  2. Производител BANJA KOMERC BEKAMENT Отстрани го предметот
  3. Производител SLV LIGHTING Отстрани го предметот
  4. Производител KÖMMERLING  Отстрани го предметот
  5. Производител SOLID 55 SOFIA Отстрани го предметот
Shopping Options
Број на стакла

Категорија: Котли на биомаса

ID на производот: 20970

Производ тип: Котел на пелет KEPO AC20


icon
Во залиха
SKU
mk_Boilers_KEPO006
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

35 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 35 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

Технички податоци


Име и тип на производот Котел на пелет KEPO AC20
Моќност [kW] 18,44
Категорија на сертификатот Котли на биомаса
Технологија на согорување Кондезациски
Енергетско означување A+
Излез Heat
Коефициент на ефикасност [%] 89
Производител KEPO

Критериуми за прифатливост


  • Коефициент на ефикасност за котли на биомаса >= 85%
Котел на пелет со автоматско чистење на горилникот
Популарни производи