Категорија: Воздушни топлински пумпи

ID на производот: 20570

Производ тип: UNITHERM2 SERIES CH-HP12SINM2


icon
Во залиха
SKU
mk_Heat_Pumps_CH004
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

59 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 59 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

Технички податоци


Име и тип на производот UNITHERM2 SERIES CH-HP12SINM2
COP/SCOP 4,3 / -
Категорија на сертификатот Воздушни топлински пумпи
Енергетско означување A
Моќност за греење [kW] 12,00
Производител COOPER&HUNTER

Критериуми за прифатливост


  • Коефициент на учинок [COP]: 4.3
Инвертер топлински пумпи за греење, ладење и подготовка на санитарна топла вода со DC инвертер двоен-ротор компресор
Популарни производи