Категорија: LED

ID на производот: 26616

Производ тип: LED Brilliant AG IP 44 4000K


icon
Во залиха
SKU
mk_Lighting_BRILLIANT003
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

21 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 21 % од годишната потрошувачка на енергија за осветлување

Технички податоци


Име и тип на производот LED Brilliant AG IP 44 4000K
Моќност [W] 10
Категорија на сертификатот LED
Светлинската ефикасност [Im/W] 100,00
Светлински флукс [lm] 1.000
Производител BRILLIANT

Критериуми за прифатливост


  • Светлинската ефикасност на ЛЕД сијалици >=80 Im/W
Germany LED USE Brilliant Metal/plastic Indoor