Shop By
Filtered by:
  1. Категорија Root Main Отстрани го предметот
  2. Број на стакла 0 Отстрани го предметот

Категорија: Врати

ID на производот: 20598

Производ тип: Kommerling 70mm


icon
Во залиха
SKU
mk_Windows_and_Doors_Kommerling02
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

11 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

Технички податоци


Име и тип на производот Kommerling 70mm
Категорија на сертификатот Врати
Исполна Argon
Број на стакла 2
Материјал на рамка ПВЦ
Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K] 1,20
Производител KÖMMERLING 

Критериуми за прифатливост


  • Пренос на топлина (u-вредност) за прозори и врати <=1,3 [W/m²K]
5-коморен систем со длабочина на вградување од 70mm
Популарни производи