Категорија: Врати

ID на производот: 20600

Производ тип: Kommerling MD76mm


icon
Во залиха
SKU
mk_Windows_and_Doors_Kommerling04
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

11 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

Технички податоци


Име и тип на производот Kommerling MD76mm
Категорија на сертификатот Врати
Исполна Argon
Број на стакла 3
Материјал на рамка ПВЦ
Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K] 1,10
Производител KÖMMERLING 

Критериуми за прифатливост


  • Пренос на топлина (u-вредност) за прозори и врати <=1,3 [W/m²K]
6 коморен систем со централен дихтунг и длабочина на вградување од 76mm