Категорија: Прозори

ID на производот: 20607

Производ тип: IN’ALPHA PRESTIGIO


icon
Во залиха
SKU
mk_Windows_doors_ALPHA002
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

11 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

Технички податоци


Име и тип на производот IN’ALPHA PRESTIGIO
Категорија на сертификатот Прозори
Исполна Argon
Број на стакла 2
Материјал на рамка ПВЦ
Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K] 1,20
Производител ALPHACAN

Критериуми за прифатливост


  • Пренос на топлина (u-вредност) за прозори и врати <=1,3 [W/m²K]
Овој профил кој има ширина од 70 милиметри (6 комори) овозможува да се постигне одлична топлинска и звучна изолација, исполнувајќи ги најстрогите европски правила. Системот е достапен во широка палета на бои што овозможува различни можности за конечниот и