Категорија: Прозори

ID на производот: 20612

Производ тип: INTERNOVA 6000


icon
Во залиха
SKU
mk_Windows_doors_INTERNOVA002
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

11 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

Технички податоци


Име и тип на производот INTERNOVA 6000
Категорија на сертификатот Прозори
Исполна Argon
Број на стакла 3
Материјал на рамка ПВЦ
Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K] 1,00
Производител INTERNOVA

Критериуми за прифатливост


  • Пренос на топлина (u-вредност) за прозори и врати <=1,3 [W/m²K]
Internova 6000 e високо квалитетен 6 – коморен профил за прозори и за врати со одлични својства кога станува збор за топлотната и звучната изолација. Квалитетно и евтино решение за вашиот дом.Звучна изолација (Rw) : со стандардно застаклување 4 + 16 + 4 с