Категорија: Сончеви колектори за топла вода

ID на производот: 20953

Производ тип: Сончев колектор FT 1,5-Cu/Al


icon
Во залиха
SKU
mk_Solar_water_heaters_SOLARTUBES004
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

65 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 65 % од годишната потрошувачка на енергија за подготовка на топла вода

Технички податоци


Име и тип на производот Сончев колектор FT 1,5-Cu/Al
Моќност [W] 1.008
Категорија на сертификатот Сончеви колектори за топла вода
Големина на сончевиот колектор [m²] 1,50
Коефициент на ефикасност [%] 76
Вид на технологија Рамни колектори
Производител SOLARTUBES

Критериуми за прифатливост


  • Коефициент на ефикасност >=75%
Solaren Flet kolektor FT 1,5-Cu/Al.Moze da se montira na ramen ili na kos krov.Visoki perfomansi.Aluminiumska selectivna folija.