Категорија: Сончеви колектори за топла вода

ID на производот: 20956

Производ тип: Соларен колектор со вакуумски цевки Vk 10


icon
Во залиха
SKU
mk_Solar_water_heaters_SOLARTUBES007
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

65 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 65 % од годишната потрошувачка на енергија за подготовка на топла вода

Технички податоци


Име и тип на производот Соларен колектор со вакуумски цевки Vk 10
Моќност [W] 1.328
Категорија на сертификатот Сончеви колектори за топла вода
Големина на сончевиот колектор [m²] 1,86
Коефициент на ефикасност [%] 78
Вид на технологија Колектор со вакуумски цевки
Производител SOLARTUBES

Критериуми за прифатливост


  • Коефициент на ефикасност >=75%
Solaren kolektor so vakuumski cevki VK10.Moze da se montira na ramen ili na kos krov.Visoki perfomansi.Aluminiumska selectivna folija.