Категорија: Прозори

ID на производот: 20616

Производ тип: KBE system 76 mm


icon
Во залиха
SKU
mk_Windows_doors_KBE004
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

11 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

Технички податоци


Име и тип на производот KBE system 76 mm
Категорија на сертификатот Прозори
Исполна Argon
Број на стакла 3
Материјал на рамка ПВЦ
Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K] 1,00
Производител KBE

Критериуми за прифатливост


  • Пренос на топлина (u-вредност) за прозори и врати <=1,3 [W/m²K]
A 6-chamber middle seal system made of RAU-FIPRO (Fiber reinforced PVC) with an installatin depth