Категорија: Прозори

ID на производот: 25472

Производ тип: SOFTLINE 76AD


icon
Во залиха
SKU
mk_Windows_doors_VEKA027
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

11 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

Технички податоци


Име и тип на производот SOFTLINE 76AD
Категорија на сертификатот Прозори
Исполна Argon
Број на стакла 2
Материјал на рамка ПВЦ
Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K] 1,23
Производител VEKA

Критериуми за прифатливост


  • Пренос на топлина (u-вредност) за прозори и врати <=1,3 [W/m²K]
5-коморен систем од ПВЦ со длабочина 76mm
Популарни производи