Категорија: Врати

ID на производот: 25477

Производ тип: VEKASOFTLINE IDE 82 PK02


icon
Во залиха
SKU
mk_Windows_doors_VEKA032
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

11 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 11 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

Технички податоци


Име и тип на производот VEKASOFTLINE IDE 82 PK02
Категорија на сертификатот Врати
Исполна Argon
Број на стакла 3
Материјал на рамка ПВЦ
Пренос на топлина (u-вредност) [W/m²K] 0,89
Производител VEKA

Критериуми за прифатливост


  • Пренос на топлина (u-вредност) за прозори и врати <=1,3 [W/m²K]
7-коморен систем од ПВЦ со длабочина од 194mm
Популарни производи