Категорија: Клима уреди

ID на производот: 7440

Производ тип: GREE Amber Nordic GWH18YE-S6DBA2A


icon
Во залиха
SKU
mkd_Air Conditioning_GREE003
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

32 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 32 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

Технички податоци


Име и тип на производот GREE Amber Nordic GWH18YE-S6DBA2A
EER/SEER 6,6 / -
Моќност [kW] 9,20
Категорија на сертификатот Клима уреди
Енергетско означување A++
Мин.температура [°C] -30
Производител GREE

Критериуми за прифатливост


Моно сплит клима уред Амбер Нордик за ладење, греење, прочистување на воздух, вентилација и одвлажнување.