Категорија: Клима уреди

ID на производот: 7457

Производ тип: Vitoclima 200-S/HE


icon
Во залиха
SKU
mkd_Air Conditioning_VIESS404
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

32 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 32 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

Технички податоци


Име и тип на производот Vitoclima 200-S/HE
EER/SEER 3,6 / -
Моќност [kW] 6,70
Категорија на сертификатот Клима уреди
Енергетско означување A++
Мин.температура [°C] -7
Total estimated annual savings [kWh] 373,00
Производител VIESSMANN

Критериуми за прифатливост


Vitoclima 200-S/HE High seasonal series DC Inverter split room air conditioners features
Популарни производи