Категорија: Гасни бојлери

ID на производот: 7472

Производ тип: Hoval TopGas classic (12) RS-OT


icon
Во залиха
SKU
mkd_Boilers_HOVAL015
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

40 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 40 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

Технички податоци


Име и тип на производот Hoval TopGas classic (12) RS-OT
Моќност [kW] 12,00
Категорија на сертификатот Гасни бојлери
Технологија на согорување Кондезациски
Енергетско означување A
Гориво GAS
Излез Heat
Коефициент на ефикасност [%] 109
Производител HOVAL

Критериуми за прифатливост


  • Коефициент на ефикасност за гасни котли >= 90%
Ѕиден гасен кондензациски котел