Категорија: Гасни бојлери

ID на производот: 7498

Производ тип: Hoval TopGas comfort 10 TopTronic E


icon
Во залиха
SKU
mkd_Boilers_HOVAL041
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

40 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 40 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

Технички податоци


Име и тип на производот Hoval TopGas comfort 10 TopTronic E
Моќност [kW] 10,00
Категорија на сертификатот Гасни бојлери
Технологија на согорување Кондезациски
Енергетско означување A
Гориво GAS
Излез Heat
Коефициент на ефикасност [%] 109
Производител HOVAL

Критериуми за прифатливост


  • Коефициент на ефикасност за гасни котли >= 90%
Ѕиден гасен кондензациски котел