Категорија: Фрижидери и замрзнувачи

ID на производот: 7641

Производ тип: Gorenje RIU 6092 AW


icon
Во залиха
SKU
mkd_Domestic Appliances_GORE038
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

34 %
An average household can save around 34 % of the annual energy consumption for cooling of goods

Технички податоци


Име и тип на производот Gorenje RIU 6092 AW
Капацитет [l] 143
Категорија на сертификатот Фрижидери и замрзнувачи
Енергетско означување A++
Total estimated annual savings [kWh] 91,25
Производител GORENJE

Критериуми за прифатливост


  • ЕУ енергетска класа А++ или подобра
Вграден фрижидер