Категорија: Вода-Вода топлински пумпи

ID на производот: 7732

Производ тип: RAS-10WHVNP


icon
Во залиха
SKU
mkd_Heat Pumps_HITAC042
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

59 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 59 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

Технички податоци


Име и тип на производот RAS-10WHVNP
COP/SCOP 4,3 / -
Категорија на сертификатот Вода-Вода топлински пумпи
Енергетско означување A+++
Моќност за греење [kW] 24,00
Производител HITACHI

Критериуми за прифатливост


  • Коефициент на учинок [COP]: 4.3
YUTAKI S ; Сплит систем воздух/водA топлотнA пумпA