Категорија: Земја-Вода топлински пумпи

ID на производот: 7794

Производ тип: NIBE F 1245 PC+ HPA 40


icon
Во залиха
SKU
mkd_Heat Pumps_NIBE017
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

59 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 59 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

Технички податоци


Име и тип на производот NIBE F 1245 PC+ HPA 40
COP/SCOP 4,8 / 5,2
Категорија на сертификатот Земја-Вода топлински пумпи
Моќност за ладење [kW] 8
Енергетско означување A+++
Моќност за греење [kW] 8,00
Производител NIBE

Критериуми за прифатливост


  • Коефициент на учинок [COP]: 4.3
Zemja voda toplinska pumpa so kapaciteti od 5-10kw + cooling module passivno I aktivno ladenje na vodena strana