Категорија: Воздушни топлински пумпи

ID на производот: 7808

Производ тип: MEX VS 112 RH


icon
Во залиха
SKU
mkd_Heat Pumps_THCOLD001
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

59 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 59 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

Технички податоци


Име и тип на производот MEX VS 112 RH
COP/SCOP 4,3 / 4,0
Категорија на сертификатот Воздушни топлински пумпи
Моќност за ладење [kW] 14
Енергетско означување A++
Моќност за греење [kW] 13,55
Производител THERMOCOLD

Критериуми за прифатливост


  • Коефициент на учинок [COP]: 4.3
ТоплинскA пумпA воздух-водA
Популарни производи