Категорија: Воздушни топлински пумпи

ID на производот: 7810

Производ тип: DOMINO EXR 128 H


icon
Во залиха
SKU
mkd_Heat Pumps_THCOLD003
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

59 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 59 % од годишната потрошувачка на енергија за греење

Технички податоци


Име и тип на производот DOMINO EXR 128 H
COP/SCOP 4,3 / 3,3
Категорија на сертификатот Воздушни топлински пумпи
Моќност за ладење [kW] 28
Енергетско означување A+
Моќност за греење [kW] 35,60
Производител THERMOCOLD

Критериуми за прифатливост


  • Коефициент на учинок [COP]: 4.3
ТоплинскA пумпA воздух-водA
Популарни производи