Категорија: Акумулационен бојлер за топла вода

ID на производот: 20556

Производ тип: PRESTIGE XEP-EP 400


icon
Во залиха
SKU
mkd_Hot_water_storage_tanks_BOILERNOVA003
RON 1,00
You save RON 0 p.a.

Заштеди

65 %
Просечно домаќинство може да заштеди околу 65 % од годишната потрошувачка на енергија за подготовка на топла вода

Технички податоци


Име и тип на производот PRESTIGE XEP-EP 400
Капацитет [l] 400
Категорија на сертификатот Акумулационен бојлер за топла вода
Енергетско означување C
Производител BOILERNOVA

Критериуми за прифатливост


  • ЕУ енергетска класа C или подобра
INTEGRATED TANK FOR SOLAR AND SANITARY HOT WATER PRODUCTION